Rezervace: Praha 1

Vyplňte prosím rezervační formulář

Výběr stolu

Stůl označíte nebo zrušíte kliknutím na plán restaurace. Pokud jsou všechny stoly rezervovány, změňte prosím čas. Některé stoly jsou rezervovány pouze na 2 hodiny a lze je rezervovat před nebo po.

Loading...

Rezervované
stoly
(číslo stolu)

Vaši rezervaci jsme schopni garantovat maximálně 15 minut od vámi požadovaného času.

Můžete si zamluvit i stůl již rezervovaný, ale pouze do času dříve učiněné rezervace.

Stůl je možné rezervovat nejpozději na čas 21:00.

Od čtvrtka do soboty přijímáme online rezervace samovýčepních stolů minimálně pro 5 osob. Pro menší počet nás prosím kontaktujte telefonicky na +420 222 312 296.

Rezervaci na DNEŠNÍ DEN lze učinit online nejdéle do 17:00. Po této hodině prosím rezervujte telefonicky na +420 222 312 296.

V případě, že se na rezervaci nebudete moci dostavit, oznamte nám to prosím co nejdříve telefonicky na +420 222 312 296. Stůl tak nebude zbytečně blokován.

Účty pro 6 a více osob nerozpočítáváme.

Pro uspořádání firemního večírku, oslavy, či jiné společenské akce pro více než 20 osob doporučujeme využít náš online poptávkový formulář ZDE.

Doporučujeme rezervovat místa v té části restaurace, která svojí atmosférou nejlépe odpovídá vašim požadavkům.

The PUB si vyhrazuje právo na úpravu rezervace.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás!

Souhlasím se zpracováním osobních údajů pro účely rezervace.

Otevírací doba

Pondělí11.00 – 00.00 Úterý11.00 – 00.00 Středa11.00 – 00.00 Čtvrtek11.00 – 00.00 Pátek11.00 – 01.00 Sobota12.00 – 01.00 Neděle12.00 – 00.00
Provozní řád restaurace

Kontakty

Adresa Veleslavínova 3
110 00 Praha 1

Odpovědná osoba Milan Tarabík
777 764 828 (NOT FOR RESERVATION and ORDER!!!)

Kontakt do restaurace +420 222 312 296
praha1@thepub.cz
Online rezervace

Provozovatel The PUB Praha 1 s.r.o.
Veleslavínova 59/3, 110 00, Praha 1
IČ 04882776

Mapa

Přihlašte/odhlašte se z odběru Newsletteru a Poledního menu emailem.

The PUB – Pilsner Unique Bar je franchisingový koncept restaurací založený na samoobslužném čepování perfektně ošetřeného tankového piva a moderní gastronomii kombinující mezinárodní trendy s lokální kuchyní.